#47 🍺 Bier, Avontuur en Ruimdenkendheid: De Dutch Bargain Ervaring

11 januari 2024 om 00:09

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Pacific Haze
  • Zeeuws Blond
  • Designated Driver
  • Woest Stout

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering47

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering47 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

In een pittoresk Zeeuws dorp aan de kust begint ons smaakvolle avontuur met Dutch Bargain, een brouwerij die avontuur en kwaliteit in bier heeft gegoten. We proeven bieren zoals “Pacific Haze” en “Zeeuws Blond,” elk met zijn eigen verhaal en karakter. We verkennen de ruige zee met “Woest” en sluiten af met “Designated Dryver” voor verantwoord genieten.

Deze reis leert ons het Bourgondische leven te omarmen, ruimdenkend te zijn en altijd open te staan voor nieuwe smaken en ervaringen. Met Dutch Bargain als metgezel, beloven we nooit saai te zijn en altijd het avontuur op te zoeken. Proost op Dutch Bargain en op het goede leven!

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message