#48 🍺 Bierverhalen uit de Ierse Pub: De Ierse Ambachten van O’Hara’s met Bier & Whiskey “

18 januari 2024 om 00:24

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Irish Stout,
  • Irish Red Ale
  • Irish IPA

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering48

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering48 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

In deze aflevering van “Wat Zullen We Drinken?” verkennen we de betoverende wereld van de Ierse pubs en de rijke geschiedenis van Iers bier. We beginnen met een intrigerende wandeling door de straten van de stad, waar we de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Ierse pubs ontdekken. Een gastvrije barman neemt ons mee op reis en onthult waarom deze pubs wereldwijd zo geliefd zijn vanwege hun warme sfeer, live muziek en gemeenschapsgevoel.

We proeven van Irish Stout, Red Ale en IPA, terwijl we dieper duiken in de geschiedenis van deze bierstijlen en hun rol in de Ierse cultuur. We leren over oude brouwpraktijken en de opkomst van ambachtelijke brouwerijen in Ierland, die de diversiteit en tradities van Iers bier nieuw leven hebben ingeblazen.

Tot slot ervaren we de magische combinatie van bier en whiskey in de Ierse pub, waar beide ambachten samenkomen om onze zintuigen te betoveren. Deze aflevering viert de gastvrijheid, muziek en gemeenschap van Ierse pubs en werpt een veelbelovende blik op de toekomst van de Ierse bier- en whiskeycultuur. Sláinte voor wat komen gaat!

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message