#49 🍺 LEVENslust van Hert Bier: Durf je de Diepte in te Duiken?

25 januari 2024 om 00:32

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

    • Dorps-leven

 

    • Zwaar leven

 

    • Wild Leven

 

    • Nieuw Leven

 

    • Lang zal die Leven

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

⁠wzwd.nl/aflevering49

 

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering49 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

❤️ Sponsor

 

Wil jij een aflevering sponsoren?

 

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

Brouwerij Hert Bier begon als een inspirerend verhaal van vriendschap en doorzettingsvermogen in 2014. Het Dorpsleven-bier symboliseert gemeenschap en gezelligheid, terwijl Zwaarleven het harde boerenleven eert. Wildleven omarmt een mysterieuze legende, en Nieuw Leven staat voor frisse starts. Lang zal die leven is een viering van het leven. Samen vormen deze hoofdstukken een prachtig eerbetoon aan het genieten van elk moment en het vieren van gemeenschap.

 

 

 

Proost op Hert Bier en het leven zelf! Mogen we altijd redenen vinden om te vieren, om te lachen, om te leven. Lang zal die leven, lang zullen we leven! Hieper de piep! Hoera!

 

 

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message