#5 🍺 Van Boer tot Bier: Belgische Speciaal Bieren

11 augustus 2023 om 00:10

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Corsendonk
  • Hoegaarden verboden vrudcht
  • Duchesse De Bourgogne
  • Leffe Blond
  • Kwak Pauwel

📦 Bestel nu deze bieren via:

wzwd.nl/aflevering5

☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

🍻 Ontdek de betoverende wereld van Belgisch bier in onze nieuwste podcastaflevering! 🇧🇪 Reis mee naar de glooiende velden van het Vlaamse platteland, waar gerst en hop gedijen onder de zon. Laat je verleiden door de aroma’s en smaken die voortkomen uit eeuwenlange tradities en passievol vakmanschap.

Sluit je ogen en stel je voor: rustige boerderijen, kabbelende beekjes en de geur van de aarde na een lentebui. Dit is België, het land van het bier, en ons avontuur begint hier.

Verlies jezelf in de reis van graan naar glas terwijl we prachtige Belgische bieren proeven. Van de moutige Corsendonk tot het kruidige Hoegaarden Verboden Vrucht, en van het friszurige karakter van Duchesse De Bourgogne tot de rijke complexiteit van Kwak Pauwel. 🍺

Luister en geniet terwijl we de boeren eren, de ongezongen helden van het bier, wiens inspanningen de basis leggen voor dit vloeibare meesterwerk. Proost op de magie van Belgisch brouwen en de verhalen die in elk glas worden geschonken. 🎙️🍻

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!