#52 🍺 De Grote Bierquiz: Ontdek je Bier-IQ met ‘Raad het Biertje

15 februari 2024 om 00:50

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Raad het Biertje blindproef pakket

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering52

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering52 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

In de nieuwste aflevering van de podcast “Wat Zullen We Drinken?” worden we meegenomen naar een vrijdagavond vol gezelligheid, waar een vriendengroep bijeenkomt om te genieten van goed gezelschap en uitstekend bier. De sfeer is ontspannen, de gesprekken levendig, en het onderwerp van discussie? De diepere geheimen van bier. De avond neemt een interessante wending wanneer het idee van een blinde bierproeverij gecombineerd met een kennisquiz wordt geopperd. Dit idee transformeert de avond in een spannende uitdaging vol competitie en vermaak.

De voorbereidingen voor deze unieke bierproeverij worden zorgvuldig uitgevoerd, en dankzij “Raad het Biertje”, een concept bedacht door Jan ter Borg, is alles snel geregeld. De avond van de wedstrijd is gevuld met spanning en voorpret, waarbij iedereen klaar zit om hun bierkennis op de proef te stellen.

Dan neemt de podcast een interactieve wending, en betrekt jou, de luisteraar, direct bij het gebeuren. Er wordt een bierquiz gepresenteerd met vragen die jouw kennis over verschillende aspecten van bier testen. De vragen variëren van bierstijlen en biercultuur tot de kunst van het bierproeven, en elk juist antwoord brengt je dichter bij de titel van Bierkoning of Bierkoningin.

Aan het einde van de quiz krijg je de kans om je score op te tellen en te zien tot welke categorie van bierliefhebbers je behoort, van de Nieuwsgierige Beginneling tot de ware Bierkoning of Bierkoningin. De podcast benadrukt dat het bij bierproeven niet alleen om kennis gaat, maar ook om de vaardigheid om bieren echt te kunnen waarderen.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message