#6 🍺 Het bezoek van ’t Venloos Paeterke

18 augustus 2023 om 00:17

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • De Klep Paeterke Inkel
  • De Klep Paeterke Döbbel
  • De Klep Paeterke Triepel
  • De Klep Paeterke Quadröppel

📦 Bestel nu deze bieren via:

wzwd.nl/aflevering6

☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

Venloos Paeterke Kloosterbieren zijn speciaal ontwikkeld in de eigen brouwerij, geïnspireerd door hoogwaardige Trappisten- en Abdijbieren. Ze zijn vernoemd naar het beeld van de Dominicaner monnik, bekend als ’t Venloos Paeterke. Neem de tijd, geniet van de rust en ontdek de unieke smaken van Venloos Paeterke Kloosterbieren.

Venloos Paeterke Kloosterbieren zijn speciaal ontwikkeld in de eigen brouwerij. De bieren zijn geïnspireerd door de hoogwaardige Trappisten- en Abdijbieren uit de Lage Landen en zijn gecreëerd naar de persoonlijke smaak en visie van eigenaar Louis. Ze zijn vernoemd naar het beeld van de Dominicaner monnik, gemaakt door Ger Janssen, dat bij de ingang van Domani staat en voorbijgangers tot stilte maant. In de volksmond staat dit beeld bekend als ’t Venloos Paeterke.

Bij Venloos Paeterke adviseren ze om het bier in alle rust te ervaren en er ten volle van te genieten. Deze benadering nodigt uit tot het nemen van de tijd, het creëren van een ontspannen sfeer en het waarderen van de complexe smaken en aroma’s van de kloosterbieren.

De naam Venloos Paeterke weerspiegelt de lokale verbondenheid van het bier en de unieke cultuur van Venlo. Het benadrukt het belang van traditie, vakmanschap en het respect voor de stilte en de rustige momenten in het leven.

Venloos Paeterke Kloosterbieren beloven een authentieke en verfijnde bierervaring, waarbij de rijke traditie van de Trappisten- en Abdijbieren wordt geëerd en tegelijkertijd een eigen, lokale identiteit wordt gegeven. Dus neem de tijd, neem een moment voor jezelf en geniet van de bijzondere smaken die Venloos Paeterke te bieden heeft.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!