#7 🍺 Hoe Hertog Jan, Bierkoning Cambrinus werd

25 augustus 2023 om 00:05

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

    • Hertog Jan Pilsner

 

    • Hertog Jan Weizener

 

    • Hertog Jan Karakter

 

    • Hertog Jan Tripel

 

    • Hertog Jan Grand Prestige

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

wzwd.nl/aflevering7

 

☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

Ontdek de intrigerende geschiedenis en passie van Hertog Jan van Brabant in deze boeiende podcastaflevering. Duik in een wereld van ridders, middeleeuwse avonturen en liefde voor bier terwijl je luistert naar het verhaal van een man wiens naam onlosmakelijk verbonden is met de brouwkunst.

 

Met een verfrissend bierpakket in de hand, klaar voor een smaakvolle reis, neem je deel aan een proeverij van bijzondere bieren die Hertog Jan’s erfenis weerspiegelen. Van het pure Natuurzuiver Bier tot de rijke complexiteit van de Grand Prestige, elk brouwsel brengt je dichter bij de ziel van deze markante figuur.

 

Laat je meevoeren door het verleden terwijl je geniet van deze meesterlijke vertelling over de ‘Bierkoning’ en ontdek hoe de kunst van het bierproeven de geschiedenis in elke slok tot leven brengt. Ben je nieuwsgierig geworden? Luister nu naar deze podcastaflevering op wzwd.nl/aflevering7 en maak je klaar om de ware kunst van het bierproeven te ervaren met Hertog Jan.

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!