#8 🍺 Bourgondisch Leven, De 5 geboden uit Maastricht

1 september 2023 om 00:03

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • De Maltezer
  • Royale Martinus
  • Dorstige Lambertus
  • Avontuurlijke Gerard
  • Eigenzinnige Elisabeth

📦 Bestel nu deze bieren via:

wzwd.nl/aflevering8

☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

❤️ Sponsor:

De Wisseltap; Een samenwerking tussen microbrouwerijen en lokale horeca. 10x per jaar wisselt het aanbod op de wisseltap. Jij hebt dus bijna iedere maand de kans om nieuw speciaalbier te proeven van een microbrouwerij uit de regio. De wisseltap heeft dit jaar, 10 Limburgse speciaalbieren geselecteerd, op basis van smaak, seizoen en kwaliteit.

Ben jij benieuwd waar bij jou in de buurt, een wisseltap staat?

Ga dan naar dewisseltap.nl/horeca

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

Proost op een december vol verrassende smaken!

Bestel via: wzwd.nl/december

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

Duik in de bruisende wereld van Maastricht, een stad waar het Bourgondische leven tot bloei komt als nergens anders. Ontdek het rijke bieraroma van Stadsbrouwerij Maastricht, een broeinest van traditie, passie en innovatie. Terwijl je door de levendige straten van de stad wandelt, maak je kennis met de vijf geboden die deze levensstijl tot in de perfectie weergeven.

1. 🐢 “Gij zult niet haasten”: Leer van elk moment te genieten, elke slok, elke hap. Proef de Maltezer, Maastrichts eerste speciaalbier.

2. 🏡 “Gij zult gastvrij zijn”: Ervaar de ware betekenis van gemeenschap, van het delen en vieren met anderen. Heffen we het glas op de Royale Martinus en de vreugde van het samenzijn.

3. 🌍 “Gij zult ruimdenkend zijn”: Durf te avonturieren, nieuwe smaken te verkennen en je horizon te verbreden. Proef de Avontuurlijke Gerard, een bier dat de geest van ontdekking oproept.

4. 🍲 “Gij zult eten en drinken waarderen”: Het is niet alleen over het genieten, maar ook het respecteren van de kunst en liefde die achter elk gerecht en bier zit.

En nog meer…

Dus, zoals ze in Maastricht zeggen, ‘Eet, drink en wees vrolijk!’ Sluit je aan bij ons op deze verrijkende reis en proost op het Bourgondische leven van Maastricht! 🍺🍽️🎉

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!