#9 🍺 Vogelspotten met Bird bieren in de koelbox

8 september 2023 om 00:00

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

    • De Rumoerige Roodborst

 

    • Hummingbrew

 

    • Non Alk

 

    • Nog Eendje

 

 

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

wzwd.nl/aflevering9

 

☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

 

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

 

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

 

Proost op een december vol verrassende smaken!

 

Bestel via: wzwd.nl/december

 

 

 

❤️ Sponsor

 

Wil jij een aflevering sponsoren?

 

Stuur dan een mail naar ⁠info@wzwd.nl⁠

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

In deze onvergetelijke aflevering van onze podcast trekken we door weelderige velden, dichte bossen en langs sprankelende meren, op zoek naar de magische vogels van ons land.

 

Maar er is een twist!

 

Bij elke gespotte vogel hoort een uniek bier, wachtend in onze koelbox, om het moment perfect te maken. Van de mysterieuze koekoeksbloem en de gracieuze ooievaarsbek tot het razendsnelle kolibritje – elk heeft zijn eigen verhaal. En bij elk verhaal hoort een bier, zorgvuldig uitgekozen door Bird Brewery.

 

Laat je meeslepen door de verhalen van natuur, vogels en de kunst van het bierbrouwen. Een aflevering die je smaakpapillen prikkelt, je kennis over vogels vergroot en je meeneemt op een avontuurlijke tocht door de wonderen van de natuur.

 

Mis het niet! 🐦🍻

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!