Trailer

1 juli 2023 om 00:00

Omschrijving

In deze aflevering van ‘Wat zullen we drinken?’ neemt jouw gastheer, Pod-Kastelijn Bas, je mee op een smaakvolle reis door de wereld van bier. Deze podcast is speciaal gemaakt voor Bourgondiërs zoals jij, die genieten van de goede dingen in het leven.

Tijdens deze aflevering onthult Bas de verhalen achter de bieren die je zult gaan proeven. Het is een uitnodiging om deel te nemen aan een nieuw soort bacchanaal, een feestelijke viering van het thuis proeven van bier. Het is alsof de brouwer zelf bij jou aan tafel is aangeschoven en zijn verhaal persoonlijk met jou deelt.

De focus van deze podcast ligt op bieren met een verhaal. Bas wil je inspireren voor je volgende proeverij en je laten kennismaken met interessante achtergronden en anekdotes over de brouwsels die je drinkt. Of je nu luistert terwijl je een biertje drinkt of deze podcast gebruikt als inspiratie voor je eigen proeverij, de keuze is aan jou. Voel je vrij om de podcast op pauze te zetten, zodat je in alle rust kunt genieten van elke slok.

Belangrijk om te weten is dat je geen biergoeroe hoeft te zijn om van deze podcast te genieten. Bas gaat niet diep in op technische smaakprofielen. In plaats daarvan richt hij zich op het vertellen van unieke verhalen op een luchtige en gezellige manier. Het doel is dat je het bier optimaal ervaart, precies zoals de brouwer het ooit in gedachten had.

Dus pak je favoriete bier erbij, ga er lekker voor zitten en laat Pod-Kastelijn Bas je meenemen op een heerlijke ontdekkingstocht door de wereld van bier. Proost!